Gewatteerde bodywarmers

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Gewatteerde Bodywarmer Weston Unisex
    € 47,95 incl. BTW
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gewatteerde bodywarmer

Bodywarmers in overvloed bij Hanova, we hebben de bodywarmers zelfs in zoveel modellen, kleuren en stijlen dat we hebben besloten hiervoor een separate webshop te openen. Op de webshop van bodywarmer en zo treft u bijna onze gehele collectie bodywarmers aan.

Ook hebben wij een selectie gemaakt uit onze collectie bodywarmers en deze elders ook op deze webshop geplaatst.

Gewatteerde bodywarmers hebben wij uiteraard ook een prominent plaatsje gegeven op deze webshop.

Een bodywarmer is feitelijk een jas zonder mouwen. Een bodywarmer beschermt uw body, uw bovenlichaam tegen kou en andere weersinvloeden. Een dames of heren gewatteerde bodywarmer is nog steeds een zeer gewaardeerd kledingstuk, niet alleen voor de consument maar zeker ook voor bedrijven. Wij leveren bodywarmers voor dames en heren.

Gewatteerde Bodywarmers geven een bepaalde mate van bewegingsvrijheid en zijn daarom nog steeds erg geschikt voor activiteiten waarbij het prettig is om de armen net wat meer bewegingsvrijheid te geven zoals bij;

- Zeilen, dus als zeilkleding 
- Paardrijden, dus als paard rijkleding
- Hardlopen en fietsen, dus als fietskleding en hardloopkleding of bij het wandelen.

Maar ook bedrijven zweren nog steeds bij een leuke en representatieve bodywarmer. Gewatteerde bodywarmers zijn ook geschikt om in te zetten bij promotionele activiteiten.

Wenst u de gewatteerde bodywarmers te bedrukken of te borduren? Neem dan even contact met ons op voor het doornemen van de mogelijkheden. Via de volgende link kunt u ook alvast wat inleidende informatie lezen over het bedrukken en borduren van gewatteerde bodywarmers.

Voor uw informatie, wij kunnen ook een gewatteerde bodywarmer leveren in verschillende kleuren met een speciale ruimte voor een bedrukking of borduring. Dan weet u zeker dat het goed gaat komen met uw logo of opdruk.

Wij leveren de gewatteerde bodywarmers gratis bij u af voor bestellingen vanaf € 35,00. Hanova, always fits.