Jas bedrukken, gewatteerde jas bedrukken

Jassen bedrukken, jas bedrukken

Jassen bedrukken en bestellen bij Hanova Textiles, ook uw gewatteerde jas.

Zeker bij een gewatteerde jas moeten we goed kijken waar het bedrukken van uw logo of teksten mogelijk is.

Een gewatteerde jas bestaat veelal uit elementen in de breedte of grote vlakken. Dan moet je derhalve goed rekening houden met naden en stiksels.

Hanova Textiles heeft een eigen textieldrukkerij met ruim 30 jaar ervaring met het bedrukken van kleding en textiel.

Samen met u vinden we dus zeker een passende oplossing indien u uw jassen van een bedrukking wenst te voorzien

Dit is een van de redenen waarom wij onze webshops nog niet hebben voorzien van een automatische opgave voor opdrachten voor een bedrukking, omdat er toch het nodige vakmanschap om de hoek komt kijken.

Laat uw gewatteerde jassen daarom bedrukken bij Hanova Textiles.

Jassen voor uw bedrijf, vereniging, stichting of voor promotionele doeleinden of voor een kleinere club? Geen probleem, wij vinden samen met u altijd een passende oplossing voor het leveren en bedrukken van al uw kledingstukken en jassen.

Wij beheersen vele bedrukkingstechnieken, van zeefdruk tot het sublimeren van kleding. Nieuw zijn onze zeefdruk transfers, die wij voor u GRATIS op voorraad kunnen houden. Borduurlook, reflecterend of full colour? Er zijn talloze oplossingen.
Voor uitleg over alle bedrukkingstechnieken verwijzen wij u graag naar onze webshop van Kleding bedrukken enzo, waar alle bedrukkingstechnieken worden toegelicht.

Heeft u geen zin om alles door te lezen, maar wilt u toch uw gewatteerde jas laten bedrukken? Dan bent u bij ons zeker aan het goede adres. Neem contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder.

Wij wijzen u ook op onze nieuwe zeefdruk borduurlook transfers, waarbij het lijkt alsof de kleding is geborduurd.

Borduren staat vaak fraai en luxueus, maar het kent ook nadelen. Op bepaalde plekken kan het textiel van het kledingstuk worden samengetrokken door de stiksels, wat weer niet fraai staat. Ook kunnen door een borduursel de eigenschappen van de stof eronder worden aangetast, zoals waterdichtheid. Met een borduurlook transfer worden deze nadelen weggenomen. 

Hanova Textiles, voor het leveren en bedrukken van al uw bedrijfskleding, werkkleding, casual kleding en sportkleding.