gewatteerde jassen Harvest

per pagina
  1. Licht gewatteerde jas dames, Kingsport, Harvest.
    As low as € 151,95
per pagina

Gewatteerde jassen Harvest & Frost

Het doel van J.Harvest & Frost is om goedgemaakte, gedetailleerde en betaalbare producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden waaronder ook gewatteerde jassen en andere winterjassen.

Goed is niet goed genoeg voor Harvest Frost. Zij streven perfectie na door enkel te werken met de beste stoffen, de beste accessoires, de beste naaisters en de nieuwste technieken.

Bekijk de collectie gewatteerde jassen van Harvest & Frost en oordeelt u zelf.

Naast de gewatteerde jassen bieden zij ook nog een groot aantal overige producten aan, stuk voor stuk kwaliteitsproducten.

Bekijk hier zeker eens de werkelijk schitterende collectie strijkvrije overhemden. Met deze hemden kan je rechtstreeks van kantoor naar een feestje gaan en je er nog steeds op je best uitzien. Ook bieden zij high-end blazers en accessoires aan.

Hanova Textiles is dan ook officieel dealer van de Harvest & Frost artikelen en zijn wij u graag van dienst met verdere adviezen over uw aankoop.

Harvest Frost is een merk welke flink aan de weg timmeren. Niet alleen met werkelijk schiiterende strijkvrije overhemden  maar ook met polo's, broeken, softshell jassen en ga zo maar door.

Een merk welke u zeker in de gaten moet houden! Zo zijn zeker ook de gewatteerde jassen van Harvest Frost de moeite waard, mooie stoffen, functioneel , modieus en zeker betaalbaar.