Gewatteerde jassen Stormtech

per pagina
 1. Gewatteerde jas, dames, Matrix System. Stormtech
  As low as € 303,75
 2. Gewatteerde jas, heren, Matrix System. Stormtech
  As low as € 303,75
 3. Gravity Thermal, Gewatteerde jas heren, Stormtech
  As low as € 123,95
 4. Gewatteerde jas, dames, Stavanger Thermal, Stormtech
  As low as € 124,00
 5. Gewatteerde jas, heren, Stavanger Thermal, Stormtech
  As low as € 124,00
 6. Nautilus Thermal, Gewateerde jas, heren. Stormtech
  As low as € 79,50
 7. Outdoor jas Fushion 5 in 1 Heren
  As low as € 254,95
per pagina

Gewatteerde jassen Stormtech

Voor functionele en outdoor jassen moet u zeker een kijkje gaan nemen bij de jassen van Stormtech. Stormtech heeft een unieke ontwikkeling doorgemaakt op het gebied van outdoor kledij en levert daarom ook gewatteerde jassen van uitstekende kwaliteit.

Hieronder het verhaal van het merk Stormtech. Stormtech gewatteerde jassen zijn van zeer goede kwaliteit en bestand tegen diverse weersomstandigheden.

Blake Annable (de eigenaar, president en oprichter van het bedrijf) begon met het ontwerpen en produceren van sportuitrusting en -kleding in West-Canada voor speciaalzaken en zakelijke klanten. Wat begon als een kleine onderneming, groeide uiteindelijk uit tot een van de grootste particuliere en geëxploiteerde internationale promotionele productbedrijven. 

In de late jaren zeventig importeerde Blake Annable sportartikelen en kleding uit het Oosten en verkocht hij in het westen van Canada aan sportwinkels. In deze periode richtte hij een opslagplaats op in North Vancouver, BC en noemde zijn bedrijf Promark. Als eenmanszaak was Blake altijd op weg om te verkopen aan sportwinkels. Uiteindelijk groeide het bedrijf en maakte de bezorgservice plaats voor een meer conventionele methode van snelle verzending. 

Toen gebeurde het toeval: nieuwe buitentechnologie in waterdichte en ademende stoffen ontstond, waardoor STORMTECH de prestaties van hun bovenkleding kon verbeteren tot een zeer hoge standaard, en in 1987 werd een nieuw geslagen handelsmerk geregistreerd dat de voortdurende productontwikkeling van het bedrijf zou weerspiegelen missie. De handelsnaam STORMTECH was bedacht voor een nieuw all-weather systeemjack, maar in 1987 zou het het internationale handelsmerk van het bedrijf worden, nu wereldwijd geregistreerd. 

Hanova Textiles is dan ook officieel dealer van de Stormtech artikelen en zijn wij u graag van dienst met verdere adviezen over uw aankoop.