Kleding online webshop nieuws Hanova Textiles

Nieuwspagina Hanova Textiles, always fits.

Hanova Textiles informeert haar relaties via nieuwsbrieven en nieuwsitems op de verschillende webshops.

Naast onze B2B webshops over bedrijfskleding, werkkleding en kleding bedrukken beheren wij ook een groot aantal gespecialiseerde B2C webshops op het gebied van sportkleding en casual kleding.

Op iedere webshop en over ieder onderwerp valt er wat te melden hetgeen wij dan ook doen op elke webshop.

Het nieuws wordt op deze pagina verzameld zodat u het op uw gemak nog kunt nalezen.

Wij willen onze relaties niet overspoelen met nieuwsbrieven.

Wij streven er naar om maandelijks een nieuwsbrief te versturen.

Doe mee met Hanova Textiles en maak gebruik van de voordelen welke wij u kunnen bieden. U maakt kans op Euro 100,00 shoptegoed, u kunt 10% nieuwe klanten korting ontvangen, u maakt als eerste kans op aantrekkelijke aanbiedingen en u ziet als eerste de nieuwtjes en weetjes. Hoe? Like onze Facebook pagina en schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Wij vervelen u zeker niet met wekelijkse nieuwsbrieven maar doen dit alleen bij leuke en interessante aanbiedingen.

SBS6
Hanova Textiles komt meerdere keren op TV en is te zien op SBS 6 met haar foute kersttruien. Na een korte introductie over Hanova Textiles maakt u kennis met onze collectie foute kersttruien en overige kerstartikelen. Hanova Textiles heeft de leukste collectie foute kersttruien voor dames, heren en kinderen. Bekijk het filmpje in onze you tube bioscoop.
Lees meer
Bedrijfskleding
Hanova Textiles heeft 5 Business 2 business webshops voor de zakelijke markt te weten: Bedrijfskleding enzo, Werkkleding enzo, Kledingbedrukken enzo, pbm enzo en natuurlijk ook onze Webshops enzo pagina alwaar u als bedrijf of vereniging een gratis webshop pagina kunt afnemen. Interesse? Neem dan contact met ons op.
Lees meer
Facebook
Hanova Textiles en Facebook. Wij posten met enige regelmaat leuke berichten op onze Facebook pagina. Regelmatig ook met leuke winacties! Zo kunt u o.a. leuke fitness pakjes en hardloop pakjes winnen en tegen het eind van het jaar verloten wij vaak een aantal leuke foute kersttruien. Like onze Facebook pagina en maak tevens kans op € 100,-- shoptegoed.
Lees meer
Google plus
Hanova Textiles is uiteraard ook te vinden op Google + met een bedrijfspagina en met een consumenten pagina. Ook als u onze Google Plus liked maakt u kans op € 100,-- shoptegoed. Deze behoorlijke prijs verloten wij 1 x per jaar onder de mensen die ons geliked hebben. Wij hebben twee pagina's vanwege onze consumenten shops en onze zakelijke webshops
Lees meer
Gewatteerdejas
Zoekt u een leuke gewatteerde jas? Kijk dan eens op onze webshop gewatteerdejas enzo! Trendy en hippe gewatteerde jassen voor dames, heren en kinderen van verschillende gerenommeerde merken en een groot aantal verschillende kleuren. Wij verkopen niet alleen gewatterde jassen maar ook echte donsjassen.
Lees meer
Softshell
Ook Softshell jassen worden steeds populairder in gebruik. Wist u dat Hanova Textiles de grootste collectie softshell jassen heeft op het internet? Koop uw softshell jas online bij Hanova Textiles. Softshell jassen voor dames, heren en kinderen in vele kleuren en modellen. Makkelijk en online bestellen.
Lees meer